Калуська районна
державна адміністрація


Повідомлення про оприлюднення  проекту регуляторного акта проекту розпорядження РДА “Про  основні засади діяльності центру надання адміністративних послуг Калуської райдержадміністрації”

2013.11.14

 

Повідомлення про оприлюднення

 проекту регуляторного акта проекту розпорядження районної державної адміністрації «Про  основні засади діяльності центру надання адміністративних послуг Калуської районної державної адміністрації».

 

         Розробник – центр надання адміністративних послуг Калуської районної державної адміністрації.

Проект регуляторного акту передбачає:

  • створення зручних і сприятливих умов для отримання адміністративних послуг суб’єктами звернення;
  •  забезпечення вільного доступу суб’єктам господарювання та населенню до інформації щодо порядку, умов, строків, вартості (у разі платності) адміністративних послуг, а також до інформації про стан, хід та результати розгляду заяв/клопотань/звернень у відповідних адміністративних органах;
  •  мінімізація корупційної складової за рахунок зменшення або відсутності безпосереднього спілкування суб’єктів звернень з суб’єктами надання адміністративних послуг;
  •  запровадження сучасних форм надання адміністративних послуг та підвищення якості їх надання;
  •  удосконалення взаємодії виконавчих органів, місцевих дозвільних органів, посадових та службових осіб цих органів у сфері організації надання адміністративних послуг.

Проект розпорядження «Про  основні засади діяльності центру надання адміністративних послуг Калуської районної державної адміністрації»  та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на веб-сайті: http://www.rda.if.ua/ та в  наступному номері газети  «Вісті Калущини» від 21.11.2013р. 

Термін прийняття пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить  1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі :

  • поштовою адресою: м.Калуш, вул.Шевченка,6;
  • факсом (03472)6-0023;
  • електронною поштою за адресою: slava-1981@ukr.net

 

                                                               Районна державна адміністрація»

                                                                                               

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Листопад 2013
В П В С Ч П С
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30