Калуська районна
державна адміністрація

Діяльність Президента України та Уряду

Дата публікації: 2019.02.26

Консультує Міністр юстиції Павло Петренко:Як укладати шлюбний договір?Що може бути внесено у договір? Строк дії шлюбного договору?

На диво багато українців не знають, що у 1992 році Верховна Рада прийняла Закон «Про внесення змін і доповнень до Кодексу про шлюб і сім'ю України», де вперше було зафіксовано таке поняття, як шлюбний договір. Однак цей вид договорів поки що не набув достатньої популярності серед українських родин. Минулого року такий договір підписали всього 2 544 подружжя, а це трохи більше 1% від кількості укладених у 2018 році шлюбів.

Дата публікації: 2019.02.25

Президент: Наша стратегія – перетворити Україну на регіонального лідера, невід’ємну складову європейської цивілізації та безпеки

Під час виступу на Раді регіонального розвитку Львівщини Президент Петро Порошенко наголосив, що бачить своїм завданням перетворення України на регіонального лідера та важливу складову європейської системи безпеки.

Дата публікації: 2019.02.22

Олександр Мангул заявив про необхідність розробки нової антикорупційної стратегії

За 11 місяців очікування розгляду у Верховній Раді частина положень Проекту закону про антикорупційну стратегію втратила актуальність. На сьогоднішній день існує потреба в оновленні цього документа. Про це заявив Голова НАЗК Олександр Мангул під час зустрічі з представниками посольств країн ЄС і міжнародних організацій.

Дата публікації: 2019.02.22

Іванна Климпуш-Цинцадзе: Європейська та євроатлантична інтеграція – це великі можливості для країни загалом і для кожного громадянина зокрема

Вчора на Єдиному голосі урядові комунікаційники спілкувалися з віце-прем’єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванною Климпуш-Цинцадзе про вступ України до ЄС і НАТО.

Дата публікації: 2019.02.21

Консультує Міністр юстиції Павло Петренко: процедура усиновлення дитини!

Що таке усиновлення? Згідно з українським законодавством усиновлення - це прийняття усиновлювачем у свою сім'ю особи на правах дочки чи сина, що здійснене на підставі рішення суду, крім випадку усиновлення дитини, яка є громадянином України, але проживає за межами України (в цьому випадку усиновлення здійснюється в консульській установі або дипломатичному представництві України).

Дата публікації: 2019.02.20

Уряд схвалив Нацплан управління відходами до 2030 року

Уряд на своєму засіданні схвалив Національний план управління відходами до 2030 року! Це детальна маршрутна карта виконання Нацстратегії управління відходами, яка спрямована на побудову в Україні системи управління відходами на основі стандартів ЄС та економіки замкненого циклу. Про це повідомив після засідання Уряду віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

Дата публікації: 2019.02.19

Глава держави: Президента і Парламент України точно обиратиме український народ, а не Путін

89 «Це ще один крок, який зробить реформи незворотніми. Закон стане на сторожі обраного нами з вами шляху. Щоправда, у Кремля залишається остання надія. На фронті він знає, що йому перемог не бачити. В українській владі він вже не має ніяких ілюзій і закликає – будь-хто, аби не Порошенко. Не дочекається», - зауважив Глава держави під час зустрічі з творчою інтелігенцією в Івано-Франківському академічному музично-драматичному театрі.

Дата публікації: 2019.02.19

Реформи нарешті дають перші плоди – Глава держави

76 Президент Петро Порошенко зазначає, що на сьогоднішній день нарешті відчутні перші результати впроваджуваних в Україні реформ, а економіка країни демонструє зростання.

Дата публікації: 2019.02.18

Держава повинна робити все для розвитку особливих дітей

Під час зустрічі із мешканцями селища Краснокутськ та Краснокутського району на Харківщині до Президента Петра Порошенка звернулася Наталія Овчаренко – мати двох дітей з особливими потребами. «Я хочу Вам сказати слова подяки, тому що я мама. Проста мама, але не простих дітей. Так сталось, що у мене їх двоє і вони діти з особливими потребами. Ви навіть не розумієте наскільки я Вам вдячна за цей центр, який відкрився сьогодні», - сказала вона.

Дата публікації: 2019.02.15

У держбюджеті-2019 року закладено 55 млрд грн на субсидії

Уряд вже два роки поспіль виконує дорожню карту з монетизації субсидій. У 2018 році було запроваджено перший етап – монетизацію на рівні комунальних підприємств-постачальників комунальних послуг. Ми запускаємо другий етап — надання житлових субсидій населенню в грошовій формі, з березня субсидії будуть виплачені живими коштами.

Дата публікації: 2019.02.15

Відбулася селекторна нарада щодо виплати субсидій у грошовій формі

Вчора під головуванням міністра соціальної політики України Андрія Реви відбулася селекторна нарада з питання запровадження житлових субсидій у грошовій формі відповідно до постанови Кабінету міністрів України від 06.02.2019 року № 62 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету міністрів України».

Дата публікації: 2019.02.12

Консультує Міністр юстиції: як отримати аліменти на дитину?

Що треба зробити для виплати аліментів? Є два способи: мирним шляхом та в примусовому порядку.

Сторінка 1 з 3 сторінок

 1 2 3 > 

Календар
Лютий 2019
В П В С Ч П С
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 1 2