Калуська районна
державна адміністрація

Міськрайонний відділ Державної служби з надзвичайних ситуацій інформує

Дата публікації: 2018.05.31

Пожежа!

30 травня о 19год. 16хв. до ДПРЧ-6 м. Калуш надійшло повідомлення про пожежу складського приміщення по вул. Каракая.

Дата публікації: 2018.05.31

У селі Вістова потонув 18-річний юнак

345 Попри численні застереження рятувальників, мешканці області та Калущини зокрема, свідомо порушують правила поведінки на воді, чим наражають себе та оточуючих на небезпеку.

Дата публікації: 2018.05.30

В ПЗОВ «Лімниця» відбулось тактико-спеціальне навчання

Працівники пожежно-рятувальної служби області постійно проводять навчання на найбільш пожежонебезпечних об’єктах області. В ході таких навчань не тільки відпрацьовуються оперативні вміння та навички особового складу рятувальних підрозділів, але й перевіряється компетентність обслуговуючого персоналу об’єктів на предмет дій у разі виникнення пожежі. Працівники пожежно-рятувальної служби області постійно проводять навчання на найбільш пожежонебезпечних об’єктах області. В ході таких навчань не тільки відпрацьовуються оперативні вміння та навички особового складу рятувальних підрозділів, але й перевіряється компетентність обслуговуючого персоналу об’єктів на предмет дій у разі виникнення пожежі. 29 травня тактико-спеціальне навчання проведено в позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Лімниця». За тактичним задумом навчань, в одному з приміщення їдальні на другому поверсі внаслідок короткого замикання відбулось загорання. Вогонь швидко розповсюджується та існує загроза перекидання на сусідні приміщення. Працівник закладу одразу повідомив про пожежу керівництво, а ті в свою чергу добровільну пожежну дружину та рятувальників за номером «101». До місця пожежі оперативно направлено вогнеборців ДПРЧ-6 міста Калуш. Прибувши до місця виклику, керівник гасіння пожежі проводить розвідку місця виникнення пожежі та організовує евакуацію людей в безпечне місце. Вогнеборці прокладають магістральні лінії, встановлюють автомобілі на пожежний гідрант. Всі сили та засоби зосереджені для ліквідації пожежі та недопущення її розповсюдження на сусідні приміщення. Умовну пожежу локалізовано, а згодом і ліквідовано. Рятувальникам поступає команда відбій. Проводиться розбір навчань. Проведення таких навчань з особовим складом рятувальників дає можливість вдосконалювати професійні навички щодо дій в різних надзвичайних ситуаціях.

Дата публікації: 2018.05.25

Пожежа у житловому будинку

24 травня о 11год. 18хв. до ДПРЧ-6 м. Калуш надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Виговського.

Дата публікації: 2018.05.23

проведено тактико-спеціальне навчання по гасінню лісових пожеж та пожеж в екосистемах

Працівниками Калуського МРВ У ДСНС спільно з ДП "Калуський лісгосп" проведено тактико-спеціальне навчання по гасінню лісових пожеж та пожеж в екосистемах

Дата публікації: 2018.05.23

Рятувальники провели для школярів акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

Фахівці ДСНС постійно проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу серед підростаючого покоління. Головною метою рятувальників є формування у дітей відповідального ставлення до власного життя та здоров’я, і як наслідок, зменшення кількості надзвичайних ситуацій за участю малечі.

Дата публікації: 2018.05.16

У Войнилові провели навчання правил пожежної безпеки

За статистикою, більшість пожеж, пов’язаних із загибеллю людей, виникає саме у житловому секторі. Незважаючи на постійні застереження, люди не звертають увагу на дотримання правил пожежної безпеки. А це рано чи пізно призводить до пожежі і трагічних наслідків.

Дата публікації: 2018.05.14

У Голині відбувся зональний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних

11 травня в загальноосвітній школі села Голинь Калуського району відбувся зональний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. За звання кращих боролися 6 команд з різних куточків Івано-Франківщини.

Дата публікації: 2018.05.02

В селі Завадка проводилось навчання правил пожежної безпеки!

За статистикою, більшість пожеж, пов’язаних із загибеллю людей, виникає саме у житловому секторі. Незважаючи на постійні застереження, люди не звертають увагу на дотримання правил пожежної безпеки. А це рано чи пізно призводить до пожежі і трагічних наслідків.
Календар
Травень 2018
В П В С Ч П С
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2