Калуська районна
державна адміністрація

Новини


Перспективи розвитку дорожньої галузі та реалізацію програм і проектів обговорили на нараді в ОДА

98

2017.11.23

 
Сьогодні голова облдержадміністрації Олег Гончарук провів нараду із головами райдержадміністрацій та керівниками структурних підрозділів ОДА. Участь у її роботі взяла голова Калуської РДА Наталія Бабій.

Під час наради йшлося про забезпечення виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ області до кінця року. Проаналізовано зміни в Законі «Про державну службу» та організацію їх впровадження.

Також обговорено перспективи розвитку дорожньої галузі Прикарпаття. Зокрема, як зазначив Олег Гончарук, вже наступного року у зв’язку з реформуванням дорожнього господарства країни, в управління облдержадміністраціям передадуть дороги загального користування місцевого значення. На ремонт цих автошляхів, за словами голови облдержадміністрації, спрямовуватиметься 35 відсотків коштів Дорожнього фонду, а також 50 відсотків від перевиконання помісячного розпису надходжень митних платежів.

«За три роки нам вдалося відремонтувати в області 300 кілометрів автошляхів, переважно це дороги державного значення, - розповів Олег Гончарук. – Однак на Прикарпатті є загалом близько трьох тисяч кілометрів доріг. Тож наступного року першочергово проводитимемо ремонти автодоріг, які сполучають районні центри. Відтак ремонтуватимемо ті ділянки, де є найбільші проблеми із дорожнім покриттям».

Окремо було обговорено стан співфінансування з місцевих бюджетів інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що реалізуються за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Проаналізовано результати соціально-економічного розвитку районів за 9 місяців поточного року.

Окрім того, розглянуто стан використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад. 

 

За матеріалами веб-сайту Івано-Франківської ОДА

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Листопад 2017
В П В С Ч П С
29 30 311 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2