Калуська районна
державна адміністрація

Новини


Шановні жителі Калущини!

232

2017.12.29

Прийміть найщиріші вітання з Новим 2018 роком та Різдвом Христовим!

Кожна людина, кожна родина напередодні Новорічних і Різдвяних свят має сподівання і вірить в те, що Новий рік принесе позитивні зміни, в усі сфери людського життя. Що  зимові свята подарують нам те, чого  найбільш бракує у повсякденному бутті. Всі ми у ці дні прощаючись з роком пережитим сподіваємося на краще життя в майбутньому, на певні власні здобутки та перемоги,  на мир і злагоду в нашій країні.

Для кожного кроку, що наблизить нас до поставленої мети, необхідні не надії на диво, а рішучість, наполегливість, впевненість та направленість до пошуку розумних рішень як у повсякденному житті пересічного громадянина, так і в стратегії творення нашої держави.

Пам’ятаймо, що добрі справи не завжди даються легко. Тому спільно будемо віддавати всі сили, розум і серце, щоб зробити в  кожному куточку нашої Батьківщини життя народу таким, про яке мріють люди і якого вони гідні.

Переконані: такі сподівання реальні. Наперекір викликам та тривогам, які вже постукали у наші двері чи ще чекають за порогом суперечливого і трагічного життя українського народу, вони збудуться, якщо згуртуємося спільною думкою та спільною метою і підемо далі шляхом розвитку і консолідації. Так бувало вже не раз, і Україна щоразу виходила з великої  скрути.

Для усіх нас, жителів Калущини 2017 рік був сповнений нелегких випробувань; і все таки, – він став важливим щаблем у відродженні  духовного та соціального потенціалу району. Впродовж року зроблено чимало добрих справ для ефективного розвитку району.

Бажаємо вам, щоб у 2018 році здійснилися ваші гарні задуми та сподівання. Нехай все добре та щасливе, що було у минулому році, примножиться і увійде у рік прийдешній. Нехай осяйна різдвяна зоря об’єднає усіх нас – і тих, хто зустрічає ці свята в дружньому сімейному колі, і тих, хто захищає нашу Батьківщину, і тих, знаходиться далеко від рідної домівки. Будьмо оптимістами, будьмо будівничими добрих справ на користь нашої держави!

Зичимо вам Божого благословення, міцного здоров’я, миру, сімейної злагоди й добробуту. З прийдешнім Новим 2018 роком та Різдвом Христовим!

 

Наталія Бабій, голова Калуської райдержадміністрації

Михайло Срібняк, голова  районної ради




<<< Повернутись в розділ
Календар
Грудень 2017
В П В С Ч П С
26 27 28 29 301 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6