Калуська районна
державна адміністрація

Новини


Проведено звіт учнівської творчості

dsc00293

2018.03.29

28 березня у районному Будинку культури проведено звіт учнівської творчості серед закладів загальної середньої та позашкільної освіти району. Це було справжнє свято музики і танцю, цікаве мистецьке дійство, під час якого учні загальноосвітніх навчальних закладів розкривали свій творчий потенціал.

Варто зазначити, що обласний конкурс звітів учнівської творчості серед загальноосвітніх навчальних закладів проводиться щороку з метою покращення творчих здібностей учнівської молоді, сприяння подальшому розвитку їх обдарувань, підвищення виконавської майстерності та збагачення репертуару, розвитку їх обдарувань.

На першому етапі – районному конкурсі-огляді – компетентне журі під керівництвом заступника завідувача методичного кабінету відділу освіти РДА Наталії Савчук переглянуло всі творчі виступи, які підготували учні навчальних закладів, та обрали кращих, які представлятимуть Калуський район на обласному конкурсі. Тож талановиті діти на обласному конкурсі представлять 12 номерів, два з яких — від шкіл Верхнянської ОТГ.

Свято було різнопланове: виступали солісти-вокалісти, танцювальні і вокальні колективи. Прекрасно звучали пісні у виконанні хору з Войнилівської і Бережницької шкіл, ансамблів з Копанківської ЗОШ І-ІІ ст. і Підмихайлівського НВК І-ІІІ ст., дуети зі Староугринівської і Ріп’янської ЗОШ І-ІІІ ст. Кращі сольні виступи прозвучали із Копанківської ЗОШ І-ІІ ст., Середнянської ЗОШ І-ІІ ст. і Зборянського НВК. Останній представляв переможець багатьох творчих конкурсів, учасник шоу талантів «Голос країни. Діти» Олександр Гук. Краще хореографічне мистецтво показали учні Довговойнилівського НВК І-ІІІ ст.

Тож із цих талановитих учнів і творчих колективів буде сформована районна команда, яка представить Калущину на обласному конкурсі. Найщиріші вітання переможцям районного етапу конкурсу та шана вчителям і керівникам, які виплекали таланти!

 

 

 

 

 

 

 

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Березень 2018
В П В С Ч П С
25 26 27 281 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31