Калуська районна
державна адміністрація

Новини


Проведено толоку «За чисте довкілля»

dsc00358

2018.04.05

5 квітня в районі відбулася толока в рамках Всеукраїнської акції «За чисте довкілля». У рамках акції здійснено заходи з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ побутових та інших відходів, прибирання та приведення у належний санітарний стан територій в селах району, дитячих, спортивних і господарських майданчиків, кладовищ, вулиць, зупинок транспорту, а також забезпечення очищення від сміття берегів водойм у населених пунктах. Проведено прибирання територій закладів охорони здоров’я, освіти, культури, підприємств, організацій і установ та прилеглих і закріплених за ними територій.

Як відомо, головою Калуської районної державної адміністрації Наталією Бабій видано розпорядження про проведення на території Калуського району благоустрою територій до Великодніх свят, щорічної акції «За чисте довкілля». Розпорядженням  передбачено виконання заходів з благоустрою населених пунктів району із залученням громадськості, учнівської молоді, працівників підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності.

В цей день прибережну смугу річки Лімниця біля села  Добровляни прибирали працівники сфери культури, освіти, райдержадміністрації.

Проведення  навесні щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» стало доброю традицією, що відображає активну життєву позицію і прагнення не на словах, а на ділі дбати про благоустрій та чистоту навколишнього середовища. У рамках проведення весняної акції з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану території ми всі разом наводимо лад біля своїх осель, підприємств, установ, в місцях загального користування.

    

 

 

 

 

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Квітень 2018
В П В С Ч П С
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5