Калуська районна
державна адміністрація

Новини


В облдержадміністрації обговорили питання організації заходів з нагоди відзначення Дня захисника України

860

2018.10.03

За дорученням голови обласної державної адміністрації Олега Гончарука його заступник Ігор Пасічняк провів нараду з питань відзначення на Прикарпатті Дня захисника України. Участь в заході взяли керівники структурних підрозділів ОДА, Національної поліції та обласного військового комісаріату.

Ігор Пасічняк зазначив, що День захисника України - це державне свято і воно відзначається відповідно до Указу Президента України Петра Порошенка з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу та сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві. Також посадовець наголосив на тому, що заходи мають відбутися на належному рівні, з шаною та увагою до захисників України усіх поколінь.

Увагу присутніх було зосереджено на важливості усіх запланованих заходів та необхідності відповідального підходу до виконання покладених обов’язків усіх задіяних підрозділів ОДА, відділів та служб.

За підсумками засідання Ігор Пасічняк зазначив, що 12 жовтня, о 14 годині в приміщенні Івано-Франківського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Івана Франка відбудеться урочиста академія, приурочена Дню захисника України. 14 жовтня, о 9 годині, на Вічевому майдані відбудеться складання урочистої клятви ліцеїстами Прикарпатського військово-спортивного ліцею-інтернату. Також цього дня вулицею Незалежності в Івано-Франківську відбудеться урочиста хода військових підрозділів та представників прикарпатської поліції.

На площі біля пам’ятника Івану Франку буде організовано виставку військової техніки та бойового спорядження Збройних сил України.

Також цього дня адмінбудівлі міста Івано-Франківська та всіх міст і райцентрів мають бути прикрашені державною символікою та білбордами.

Гаслом цьогорічного свята Збройних сил України стануть слова «Слава Україні – Героям Слава!»

Відділ взаємодії із засобами масової інформації та книговидання управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Жовтень 2018
В П В С Ч П С
301 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3