Калуська районна
державна адміністрація

Новини


Володимир Зеленський запрошує західних інвесторів долучитися до процесу трансформації України в європейську країну, сповнену бізнес-можливостями

978

2019.09.28

 
Президент України Володимир Зеленський заявляє, що нова українська влада має прагнення та можливості вирішити всі проблеми іноземних інвесторів у нашій країні, і запрошує західний бізнес стати частиною процесу трансформації України в європейську розвинену державу.

«Саме це для нас найважливіше: ми ідентифікуємо та системно вирішимо всі проблеми західних компаній в Україні – від проблеми на митницях та у податковій до захисту прав інвесторів і захисту прав інтелектуальної власності», – пообіцяв Глава держави на зустрічі з представниками ділових кіл США у Нью-Йорку.

«У нас для цього сьогодні є все: політична воля Президента, більшість у Верховній Раді, налаштований працювати уряд і Прем’єр-міністр. У нас нині бракує тільки одного – часу. Суспільство не чекатиме декілька років, поки щось запрацює в Україні. Ми проводимо структурні перетворення, і я щиро запрошую вас усіх стати частиною цього важливого процесу – трансформації України у справді європейську розвинену країну, вільну від корупції та сповнену бізнес-можливостями», – додав він.

Як наголосив Президент, прозорість і верховенство права є беззаперечними передумовами для ведення успішного бізнесу, залучення інвестицій та реалізації нових ідей.

«Ми реформуватимемо судову систему, щоб кожен інвестор – чи то західний, чи то український – міг упевнено розраховувати на справедливість. Ми також уже розпочали реформу правоохоронних органів, щоб забезпечити розслідування корупційних злочинів і невідворотність покарання за них», – заявив Володимир Зеленський.

Глава держави закликав інвесторів вірити в Україну та пообіцяв докласти всіх зусиль, щоб виправдати цю довіру. «Разом, я впевнений, ми досягнемо успіху», – зазначив Президент.

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Вересень 2019
В П В С Ч П С
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5