Калуська районна
державна адміністрація

Новини


Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, голови і депутати місцевих рад!

65

2019.12.06

Щиро вітаю вас зі святом – Днем місцевого самоврядування!

Самоврядні органи в українському демократичному суспільстві є важливим інститутом реального народовладдя та механізмом реалізації волі, інтересів і благополуччя територіальної громади.  Цей день об’єднав людей активної життєвої позиції, лідерів громадської волі, професіоналів, які на місцях реалізовують плани  громад в життя.      

День місцевого самоврядування - це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів і усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми рідного селища, села, дбають про його розквіт і зростання. 

Становлення нашої країни як незалежної держави у значній мірі пов’язано з розвитком місцевої ініціативи, зростанням ролі громади та відповідальності кожного її члена за долю свого рідного краю. Завдяки злагодженій роботі представницької і виконавчої гілок влади, тісному співробітництву з територіальними громадами району, сьогодні вдається не лише вирішувати чимало непростих питань, а й реалізовувати багато перспективних планів та задумів. 

Тож нехай це державне свято об’єднає нас у спільному прагненні зробити наші міста, села і всю Україну щасливими і багатими! Нехай ваша професійність та досвід, а також творче ставлення до виконання своїх обов’язків сприяють розбудові та розвитку нашого регіону і держави! 

Бажаю вам наполегливості, мужності і нових здобутків у нелегкій і відповідальній праці, людського розуміння і підтримки, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх ваших життєвих планів і сподівань!

 

Любомир Білоус, заступник голови Калуської райдержадміністрації

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Грудень 2019
В П В С Ч П С
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4