Калуська районна
державна адміністрація


До уваги громадськості! Формується новий склад громадської ради при Калуській РДА

2019.02.26

Ініціативна група з підготовки  установчих зборів для утворення  громадської ради при Калуській районній державній адміністрації повідомляє, що  установчі збори щодо формування громадської ради  відбудуться 16 квітня 2019 року  о  14. 00 в залі засідань   Калуської  районної державної адміністрації (м. Калуш, вул. Шевченка 6).

       Відповідно до постанови  КМУ України  № 996 від 03.11.2010 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» розпорядженням Калуської  районної державної адміністрації затверджено склад ініціативної  групи з підготовки установчих зборів для утворення  громадської ради при Калуській районній державній адміністрації.

     До складу громадської ради можуть бути обрані представники громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок і їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України (далі — інститути громадянського суспільства).

     Склад громадської ради формується на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатури, які добровільно заявили про бажання брати участь у роботі громадської ради та внесені інститутами громадянського суспільства.

     Кількісний склад громадської ради визначається установчими зборами.
Строк повноважень складу громадської ради - два роки.
До складу громадської ради може бути обрано не більше ніж по одному представнику від кожного інституту громадянського суспільства.
Членство в громадській раді є індивідуальним.
    Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства. До заяви додаються:
- рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності);
- біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства;
- копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства;
- інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років.

      За 10 календарних днів до проведення установчих зборів приймання заяв для участі у них припиняється. На підставі поданих заяв ініціативна група складає список учасників установчих зборів, кандидатур до нового складу громадської ради та у разі потреби уточнює місце проведення установчих зборів, про що орган повідомляє  на  своєму  офіційному  веб-сайті та в інший прийнятний спосіб.

     Під час проведення установчих зборів з числа їх учасників буде обрано голову зборів, секретаря, лічильну комісію.  

     Відповідальні особи:

     Матіїв Роман Іванович, начальник відділу  організаційної та інформаційно-аналітичної роботи апарату  Калуської районної державної адміністрації;

     Паращак Василь Дмитрович, головний  спеціаліст відділу  організаційної та інформаційно-аналітичної роботи апарату  Калуської районної державної адміністрації  (тел.: 6-52-10,  електронна адреса: info@kalush.gov.ua).

     Зі зразками документів,  необхідних для участі в установчих зборах з обрання складу громадської ради при Калуській районній державній адміністрації,  можна ознайомитися на сайті РДА в розділі «Громадянське суспільство» (Громадська рада) (http://rda.if.ua/).

Пакет документів для ГР-2019.docx




<<< Повернутись в розділ
Календар
Лютий 2019
В П В С Ч П С
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 1 2