Калуська районна
державна адміністрація

Дата публікації: 2018.05.22

Монетизація субсидій підвищить їх адресність і додасть прозорості процесу соціальної допомоги

Запланована на січень наступного року монетизація субсидій підвищить адресність виплат, унеможливить зловживання в цій сфері і додасть прозорості процесу соціальної допомоги. Про це в ефірі одного з телеканалів сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Дата публікації: 2018.05.22

Україна цінує підтримку Естонії у нашій боротьбі за суверенітет, територіальну цілісність та незалежність – Президент

Президент України Петро Порошенко наголошує, що відносини між Естонією і Україною мають безпрецедентно високий і гарний рівень. «Про це свідчить, і ми дуже дякуємо за це, принципова позиція Естонії у підтримці суверенітету, територіальної цілісності і незалежності нашої держави. Це було продемонстровано з перших днів незаконної анексії Криму, з перших днів агресії Російської Федерації на Сході нашої держави», - підкреслив Петро Порошенко під час спільної з Президентом Естонії Керсті Кальюлайд зустрічі з представниками ЗМІ.

Дата публікації: 2018.05.22

Україна має свій шлях до Бога і він не через Москву – Президент про надання Томосу для української церкви

«Биківня – ця земля, цей ліс, де протягом кількох років у братських могилах Совєти ховали невинних людей. Ця земля – мовчазний свідок Великого терору», - наголосив Президент Петро Порошенко під час виступу на церемонії вшанування пам’яті жертв політичних репресій.

Дата публікації: 2018.05.22

Для представників органів виконавчої влади та місцевого  самоврядування  проведено  семінар з питань захисту прав споживачів

Нещодавно працівниками Головного управлінні Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області на базі Івано-Франківського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій проведено семінар-навчання на тему: «Реалізація державної політики з питань захисту прав споживачів для представників місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування».

Дата публікації: 2018.05.22

Інформація про проведені мистецькі заходи з 13 по 20 травня 2018 року

У НД с. Новиця відбулося свято Матері «Я вдячний Богові за Маму». У програмі брали участь учасники художньо-мистецького гуртка з композиціями «До тебе, Україно!» та «Матусю рідненька». ЗА танцювальний колектив «Сюрприз» виконав хореографічні номери «Вальс квітів», «Сучасний мікс», «Побажання», «Три музики», «Василина» та інші

Дата публікації: 2018.05.22

Пенсійна реформа лише розпочалася, підвищення пенсій відтепер буде постійним, – Глава Уряду

Пенсійна реформа, яка стартувала восени минулого року, перебуває на перших етапах впровадження, і попереду багато змін, одна з яких – автоматичне підвищення пенсій в залежності від можливостей економіки, а не політичних обіцянок. Про це в ефірі одного з телеканалів сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Дата публікації: 2018.05.22

Вигодонабувачем всіх реформ в Україні має стати громадянин, – Глава Уряду на засіданні Асоціації міст

Всі реформи і зміни в Україні мають проводитися виключно в інтересах громадян і з огляду на їх потреби. Таку політику мають сповідувати не тільки в столиці, а й в регіонах, сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання Правління Асоціації міст України.
Календар
Травень 2018
В П В С Ч П С
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2