Калуська районна
державна адміністрація


«Новицькі живчики» – переможці Шкільної ліги сміху

dsc_2142

2017.02.17

16 лютого у Палаці культури «Юність» відбулося друге фінальне змагання Шкільної ліги сміху. Цього разу у турнірі взяли участь учні шкіл та НВК І-ІІІ ступенів.

Нагадаємо, Шкільна ліга сміху проводиться з ініціативи та під патронатом голови Калуської районної державної адміністрації Наталії Бабій, за підтримки відділу освіти та відділу культури райдержадміністрації. Фінансову підтримку надав Міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик. Також спонсорами виступили ТзОВ «Даноша», перевізники і підприємці. Медіапідтримку надали місцеві ЗМІ.

У фіналі на сцені Палацу культури «Юність» зустрілися шість команд:  «Новицькі живчики» (Новицький НВК І-ІІІ ст.), «Діти двохтисячних» (Голинська ЗОШ І-ІІІ ст.), «Войнилівські вар’яти» (Войнилівська ЗОШ І-ІІІ ст.), «Тужилівські магнати» (Тужилівський НВК І-ІІІ ст.), «Без паніки» (Підмихайлівсьий НВК І-ІІІ ст.) і «Захід-best» (Ріп’янська ЗОШ І-ІІІ ст.).

Усі учасники продемонстрували добру підготовку, показали гарні гумористичні номери. Під час першого етапу фіналу діти представляли себе як «уже дорослих». Друге завдання було у формі запитань-відповідей. Третє, найважливіше, стосувалося домашнього завдання «Весна на порозі. Закохатися чи що?» Під час виконання цього завдання учасники у найрізноманітніших виявах демонстрували, як треба і як не треба будувати романтичні стосунки, як знаходити свою половинку…

Оцінювало виступи команд журі у складі голови Калуської РДА Наталії Бабій, заступника голови РДА Сергія Дудинця, начальника відділу культури Калуської РДА Тетяни Молдавчук, начальника відділу освіти Калуської РДА Оксани Савчук, завідувача сектору молоді та спорту РДА Любові Паньків, редактора газети «Вісті Калущини» Галини Когут. Також у складі журі були представники від ТзОВ «Даноша» та «Акваторії». 

…Непомітно збігли чотири години, завершилися творчі виступи шкільних команд, тож компетентне журі визначило переможців фіналу. Третє місце посіли три команди –  з  Войнилівської і Ріп'янської шкіл та Підмихайлівський НВК І-ІІІ ст.

Друге місце дісталося командам з Голинської школи та Тужилівського НВК. Перше місце у непростих творчих баталіях впевнено здобули «Новицькі живчики». І знову, як і в молодшій віковій групі, призери, що отримали «бронзу», поїдуть кататися «Карпатським трамвайчиком». Голинська і тужилівська команди отримали екскурсію до Кам’янця-Подільського. Переможці – «Новицькі живчики» –  матимуть змогу відпочивати в Очакові.

Цього вечора також нікого не залишили без подарунків. Саме за фінансової підтримки Міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігоря Насалика усі 23 команди, які беруть участь у Шкільній лізі сміху, отримають дводенний відпочинок на Шацьких озерах та побувають у тунелі кохання…

Селищний і сільські голови подарували своїм командам поїздку до трускавецького дельфінарію та екскурсію до Львова.

Усі представники шкільних команд, сільські голови, члени журі були одностайні в тому, що такий мистецький проект, натхненником якого є голова РДА Наталія Бабій та який реалізований на Калущині, повинен мати своє продовження й надалі! 

 

 

 

 

 

 

 

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Лютий 2017
В П В С Ч П С
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4