Калуська районна
державна адміністрація

Новини освіти


14 жовтня 2017 року, на велике свято Покрови Святої Богородиці та День захисника України, у м. Коломиї відбувся дуже цікавий та змістовний семінар на тему «Американські методи викладання та навчання в

2017.10.20

Семінар проводили волонтери із Корпусу Миру англійською мовою. Для тих, які почували себе недостатньо впевнено у спілкуванні з носіями мови, працювали перекладачі, так як аудиторія слухачів була надто великою. Оскільки більшість учителів були на такому семінарі вперше, у них залишилися незабутні враження. Вони мали можливість послухати «живих» носіїв мови та поспілкуватися з ними англійською мовою.

Хочемо  подякувати лекторам Thomas Barefoot, Mario Valdez, Todd Gable, Titania Green, Michael Hutchison, які організували цей інформативний семінар, потративши свій час, щоб зустрітися з нами.  Особливо сподобалась лекція «21st Century Teaching» (Викладання 21-го століття), яку читав Todd Gable. Він неодноразово нагадував, що учень – це найперше людина, а потім об’єкт для навчання. Було дуже цікаво, лектори вели живий діалог з аудиторією, проводили різні цікаві тренінги, надавали цінні поради з практичних питань, чітко та обґрунтовано давали відповіді на всі поставлені запитання.

На завершення ми  відвідали відомий музей Писанки - єдиний у світі музей писанки або писанкового розпису на Івано – Франківщині. Коломия - одне з найстаріших міст України з чудовою архітектурою і багатим народним мистецтвом.

Зокрема хочемо подякувати нашому методисту  іноземних мов Світлані Іванівні Туряниці, яка підтримала ініціативу вчителів у прагненні не відставати від нових тенденцій викладання у Європі та США. Приєднуйтесь до таких семінарів, тому що з них можна почерпнути багато цікавого для себе та змінити свій стиль проведення уроків. Сподіваємось, що в майбутньому відбуватимуться багато таких повчальних семінарів.

 It was very interesting and exciting!!!

                         І.В. Панчук, вчитель англійської мови Цвітівської ЗОШ І-ІІ ст.

 

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Жовтень 2017
В П В С Ч П С
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4