Калуська районна
державна адміністрація

Новини освіти


Основи родинного виховання на уроках християнської етики

2019.03.15

07 лютого 2019 року на базі Тужилівського навчально-виховного комплексу проходили педпрактику слухачі курсів учителів основ християнської етики Івано-Франківського ОІППО на тему: «Основи родинного виховання на уроках християнської етики».

Робота розпочалася зі знайомства педагогів з освітнім простором Калущини, який презентував Головчак Петро Миколайович, виконувач обов’язків начальника відділу освіти Калуської районної державної адміністрації. 

Про особливості навчально-виховного процесу та господарську діяльність закладу освіти присутні слухали Живачівського Івана Дмитровича,  директора Тужилівського НВК. Його багатий досвід роботи у галузі освіти, спільна робота школи, сім'ї та громадськості приємно дивував учителів основ християнської етики. 

Федунь Марія Романівна, професор, доктор педагогічних наук кафедри педагогіки та психології Івано-Франківського ОІППО дуже цікаво виступила з доповіддю «Родинні цінності у творчості західноукраїнських письменників, вихідців зі священичого середовища».

Семків Ірина Василівна, учитель основ християнської етики провела урок у 5 класі на тему: «Вміння прощати» на високому методичному рівні. Використовувала різні форми та методи, які допомагали учням добре орієнтуватися у Святому Письмі. На цьому уроці Ірина Василівна відродила в душах  дітей слухняність і повагу до батьків, учнів, учителів та всіх, хто їх оточує, виховала почуття любові й обов’язку, відповідальності перед своєю Батьківщиною. Навчаючи, Семків Ірина Василівна, вчитель основ християнської етики  на своєму уроці намагалася формувати в учнів здатність мислити, вміння порівнювати та аналізувати факти, давати оцінку процесам, подіям, особам. Учитель провела виховний захід на тему: «Відкриймо своє серце для Господа Бога». Головним завданням уроку та виховного заходу було виховання моральних і етичних норм, базуючись на прикладах з Біблії.

Слухачі курсів учителів основ християнської етики та відділ освіти Калуської районної державної адміністрації щиро вдячні дирекції Тужилівського навчально-виховного комплексу, Семків Ірині Василівні, вчителю основ християнської етики та всім, хто був залучений до створення творчої атмосфери.

 

 

 

 

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Березень 2019
В П В С Ч П С
24 25 26 27 28 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6