Калуська районна
державна адміністрація

Заходи і події


Інформація про проведені  закладами культури  мистецькі заходи з 18 по 24 грудня 2017 року

2017.12.28

Інформація про проведені  закладами культури  мистецькі заходи

                                         з 18 по 24 грудня 2017 року

 


17 грудня 2017 року

У НД с.Добровляни проведено розважально ігрову програму до дня
Св. Миколая "Зимова казка". Ведучими на заході були С.Медзин та

М.Симанів, котрі проводили для присутніх цікаві конкурси: "Мандарин", "Краща команда", "Літаки". На святковій дискотеці звучали пісні українських виконавців.
 

18 грудня 2017 року

У Народному Домі (спільно з бібліотекою) с.Бережниця відбувся дитячий ранок « Ми тихо заходимо в казку»  до Дня Святого Миколая . Сплітався захід із пісень,віршів ,танців,розминок та ігрової програми,участь у яких взяли учасники художньої аматорської творчості  Народного Дому та всі присутні на святі. Активними виявилась підготовча дошкільна група під керівництвом Луцан Іванни. Роль Свято  Миколая виконав ОлександирЗайчиков,клоуна -ОлегЧолій.Хороводи, розваги та ігри провели директор НД Марія Зайчикова та зав. бібліотекою Мар’яна Суслик.Спонсорами свята були: «Прикарпат Агро»(Б.Романовський) та приватний підприємець Лесюк Василь.

 

18 грудня 2017 року
УНавчально- виховному комплексі с.Добровляни спільно з НД відбулася театралізована вистава до дня Св.Миколая "Миколай мандрує світом". Свято проводилося у актовому залі школи. Ведучими були В. Федів, С.Медзин, М.Олексин, які розповіли глядачам про життєвий шлях і добре серце Миколая. Театралізовану виставу присутнім на святі глядачам представили учасники драматичного гуртка.На завершення заходу усі діти від Миколая, отримали солодкі гостинці.
 

19 грудня 2017 року

 Коли місяць сховається, а зорі  ледь пригаснуть в небеснім просторі  помчать сани, казкові сани, щоб об’їхати світ весь до рання,  і  спішить  до  діток  Святий Угодник  Миколаї. Саме  цими  словами  розпочався казковій  вечір  для  дітей До  Святого  Миколая і  урочисте  відкриття  центральної  ялинки  в  центрі  села  Голинь,  біля  Народного  дому  села «По дорозі йде дідусь з купою пакунків, це несе вже Миколай дітям подарунки».  За  повір’ями  легенди  про  Святого  Миколая  розповідали  учасники  гуртка художнього  КарінаДутчак, Вероніка Булавинець,Саша  Швець,Христина  Лилак,  Саша  Розора.Під  шквал  вітру,  шум, свист  з’явилися  другорядні  персонажі  свята  Антипки(Сергій  Білик  та  Петро  Дутчак),  які  замість  подарунків  дітям  накрутили купу різочок — для всіх нечемних діточок та повели з ними   веселий  хоровод.  . На  свято  завітавАнґел( Діана  Багринівська) та   промовила  слова  про  довгоочікуваний  мир і спокій, тут немає місця злому. Моліться і не бійтесь, діти, бо зійшов з небес на землю  святий угодник Миколай.  Також  для  всіх  присутніх  линуло  вітання  від  обласного  депутата,  заслуженого  вчителя  України,  письмениця  Оксани  Тебешевської,  яка  подарувала  для  школи  мистецтв книжки з  музичного мистецтва   і  підписку  газет  для  сільської  бібліотеки, та  виконуючої  обов’язки  голови  Голинської  ради  Оксани Лилак.

Читець Софія  Лисюк розповіла  вірш  "Святий та добрий Миколаю",  Марічка  Комар  "Лист  до  Миколая".  Танцювальний  колектив  "Лілея"  керівник  Т. Багринівська  виконали  танець  "Ангелята".  Ансамбль  скрипалів  виконали  музичний  твір  "Тиха  Ніч"  викладач  Олександра  Заулична.  Дитячий  хор  школи  мистецтв  виконав  колядку  "Святий  Миколай"  викладач  Лілія  Стриганин, "Ялинка"  виконала  Софія  Терлецька,  "Україна  колядує"  виконав  дует  у  складі  Івани  Яцишин  та  Любов  Котляр.  Дитячий  ансамбль  "Едельвей" Народного  дому  села  керівник  Оксана  Ляхович, виконав  пісню  про  Миколая  "Святий,  святий  Миколай".   Ведучими  казкового  вечора  були:   Катя  Завадецька,  Яна  Ляхович,  Аня та Настя  Креховецькі,  кращі  читаці  сільської  бібліотеки  розповіли  вірші  про  Миколая  це  Софія,  Марія  Жолобак,    Вікторія  Завадецька. Музичний  супровід  був  здіснений  Владиславом  Козоровським.  Учасники  аматорської творчості  та учні  школи  мистецтв і  всі  присутні   дякують  всім  тим,  хто  створив  справжнє  свято  для  дітей  в  придбанні  подарунків  а  саме:  в. о. голови  Голинської сільської  ради  О. І. Лилак,  депутатському  корпусу,  членам  виконкому  та  підприємцям  села  за  чудові  подарунки,  які діти отримали від  святого  Миколая.

 

19 грудня 2017 року

У НД с. Мостище відбувся дитячий ранок до Миколая. Учасники гуртка художнього читання та сольного співу розповідали цікаві історії про Св. Миколая, співали, розказували різноманітні віршики. Також для гостей був показаний мультфільм про Св. Миколая. Завершився і захід спільним виконанням колядки «Ой хто, хто Миколая любить».

 

19  грудня  2017 року

В рамках районної загальносистемної бібліотечної благодійної акції «Подаруй дитині свято» працівники бібліотеки та НД с.Середнє відвідали дітей із малозабезпечених сімей – Стулу  Михасика, Гошовського Сергійка та інваліда Бойко В.В. Привітали їх зі святом Миколая та вручили солодкі подарунки (спонсор – кандидат на голову ОТГ селища Войнилів Володимир Рудий). Працівники бажали діткам щастя, здоров'я, теплоти людських  сердець.

 

20 грудня 2017 року

У бібліотеці-філії № 2 с. Томашівці проведено свято Миколая «Душа весело співає». Організатором свята була завідувач бібліотеки Надія Луців.

Учасники заходу виконали сценку «Святий Миколай, до нас в Томашівці завітай». Роль Ангела виконалаНаталія Грабарська, роль Святого Миколая – Козик Денис, роль Зіроньки – Возняк Христина, а роль Антипка –Кузимчак Віталій. Вірші про Миколая читали: Іванна і Степан Романів, Іванна Чоловська, Мар’яна і Тетяна Семен, Олександр Куземчак, Назар Грабарський, Вероніка і Влада Сикуринець, Ліза Козик, Христина і Богдан Кузь. Також діти виконали пісні «Ой хто, хто, Миколая любить», «Миколай, Миколай ти до нас завітай», помолилися спільну молитвуі розповіли про свої хороші справи, які зробили протягом року.У бібліотеці оформлено виставку «Святий Миколай, до нас завітай».

 

Також бібліотека-філія с.Томашівці №2 включилася в благодійну загальносистемну бібліотечну районну акцію «Подаруй дитині свято» і подарувала подарунки дітям з багатодітних сімей – Артему Кузимчаку, Христині і Богдану Кузь, Тетяні і Мар’яні Семен (спонсор – бібліотекар Надія Луців).

 

20 грудня 2017 року

В рамках районної благодійної бібліотечної акції "Подаруй дитині свято" працівники бібліотеки-філії с-щаВойнилів підготували свято для дітей з малозабезпечених сімей та дітей з обмеженими можливостями. Солодкий подарунок від Святого Миколая отримала постійна читачка бібліотеки, інвалід з дитинства - Оксана Кучерак.

 

 

20 грудня 2017 року

В рамках районної благодійної загальносистемної бібліотечної акції «Подаруй дитині свято» та з нагоди свята Миколая бібліотека-філія с. Старий Угринів подарувала невеличкі подарунки для особливої читачки – Анастасії Мельник (дитина є круглою сиротою).

 

20 грудня 2017 року

З нагоди свята Святого Миколая бібліотека-філія с. Дубовиця долучилася до благодійної загальносистемної бібліотечної акції «Подаруй дитині свято». Дошкільниця Царевич Софія (з малозабезпеченої сім’ї) від сільської бібліотеки отримала  подарунок.

 

20 грудня 2017 року

Бібліотека-філія с. Мостище долучилася до районної загальносистемної бібліотечної благодійної акції «Подаруй дитині свято». Подарунки від бібліотеки отримали діти з багатодітної сім′ї Хомин : Тетяна (2003 р.н.), Марія (2006 р.н.) та Іванна (2011 р.н.).

 

20 грудня 2017 року

         20 грудня у ДНЗ «Пролісок» (спільно із бібліотекою-філією с. Кропивник) із старшою групою був проведений дитячий ранок «Святий Миколаю прийди до нас з раю». На свято були запрошені Чарівна фея (Яцишин Софія), Білосніжка (Білоус Анастасія), яка прийшла в гості з сімома гномами, Козаки (Квич Владислав, Пастух Констянтин та Костевко Андрій). Діти розказували вірші та співали пісні «Ішов Миколай лужком, бережком», «Ой хто, хто Миколая любить». Від Миколая всі дітки отримали подарунки. Свято підготували: вихователь Наталія Марчук, помічник вихователя Тетяна Романів, та завідувач сільської бібліотеки Наталія Русановська.

 

20 грудня 2017 року

В передчуттіНоворічних свят, коли на землю спадаєдивовижневідчуттятаїни та добра, ми намагаємосядолучитися до твореннямагії та чудес. Самеізцього приводу в бібліотекус.Перевозець на свято  «Час магії та добра» завітав з подарункамиСвятийМиколай. Найактивнішічитачіотрималиневеличкіподарунки та вітаннявідбібліотекаря з наступаючимисвятами.

 

21 грудня 2017 року

21 грудня в очікуванні новорічно-різдвяних свят бібліотека-філія с-щаВойнилів з юними користувачами учнями 4-б класу провела майстер-клас "Різдвяна зірочка" по виготовленню різдвяних прикрас своїми руками. Кмітлива, талановита дітвора з захопленням виготовляли новорічно-декоративні ялинки, витинанки сніговики та інші чарівні різдвяні прикраси. Активно їм допомагали у цій творчій майстерні вчитель-наставник Наталія Якименко та працівники бібліотеки Олена Солтис і Лілія Радзібаба. Кожна дитина з радістю в очікуванні новорічно-різдвяного дивапонесла своє творіння додому.

 

22 грудня 2017 року

В рамках благодійної акції «Подаруй дитині свято» та з нагоди свята Миколая бібліотека-філія с. Бережниця організувала свято, на яке також завітав десятирічний Віталій Галущак разом з мамою Лесею Галущак, якого вона виховує сама. Під час свята завідувач бібліотеки Суслик Мар’яна розповіла про Миколая Чудотворця, найвизначнішого Святого християнської церкви, який є символом Добра і Милосердя. На завершення юний читачотримав подарунки: канцтовари та солодощі.

 

22 грудня 2017 року

22 грудня у бібліотеці філії с. Новиця проведено історичне досьє   «Вячеслав Чорновіл – символ епохи незалежності України», присвячене80-річчю з дня народження Вячеслава Чорновола. Зав. бібліотекою Марія Василишин розповіла користувачам про складний життєвий шлях політика, борця за незалежність України В. Чорновола. В бібліотеці оформлена тематична поличка "Вячеслав Чорновіл - символ епохи за незалежність України".Для кращого ознайомлення із відомим політиком користувачі переглянули інтернет-сайти про життєву і політичну діяльність В. Чорновола. 

 

23 грудня 2017року

У бібліотеці-філії с. Томашівці-1 відбулася просвітницька бесіда «В. Чорновіл – творець української Незалежності». В’ячеслав Максимович Чорновіл – українець і людина виняткового складу характеру, а через це і долі. Знайомлячись з його життєвим шляхом, складається враження, що він з малих років знав про своє призначення – служити українському народові і справі державної Незалежності України. Про Чорновола можна сказати, що він прийшов у потрібний час і став провідником всіх українців на шляху до століттями омріяної нашим народом мети. Все, що залежало від нього, він робив відповідально.

        

24 грудня 2017 року

24 грудня в Народному Домі с. Лука проведено Новорічне свято «Нехай здійсниться добре все і щастя Новий рік несе», захід проведено спільно із бібліотекою-філією.Ведучі заходу Богдан Шевчук та Валентина Жарук розповіли про чарівність і неповторність Новорічного свята. А Морозко і Сніжинка, ролі яких виконували Дмитро Дзяман і Вікторія Кухар, запросили усіх у новорічну казку.Казкові герої – Зомчак Валерія, Кухар Ярослав, Жарук Валерія, Літинський Андрій, Федоляк Оля, Псюк Микола, Фрик Олег, Зюлковський Віктор, Заводовська Марта, Блищик Максим вітали усіх з Новим Роком. Також на свято завітали куми – Ващинська Христина і Лизун Сніжана (сценка «Дві куми»), і бажали усім гарно веселитися.Баба Яга – Поліщук Тетяна і її компанія (Кощій – Безрукий Артур, Лісовик – Півхлопик Павло, Ягуся – Федоришин Настя) жартували і нудьгувати забороняли і бажали усім цілий рік жити в добрі і мирі.Учасники свята і дошкільнята одержали солодкі новорічні подарунки від спонсорів свята ТзОВ «Даноша» і депутата районної ради Дутки Миколи Тарасовича. 

 

 

24 грудня 2017 року

У бібліотеці-філії с.Бережниця проведено годину історичної правди «Він був пророком у своїй Вітчизні», присвячену 80-ій річниці з дня народження відомого українського політика, державного діяча, лауреата Національної премії України ім. Т.Шевченка, публіциста і журналіста В`ячеслава Чорновола.Присутні ознайомилися зі складним життєвим шляхом Вячеслава Чорновола – людини, до останку відданої служінню ідеалам свободи і демократії. Завідувач бібліотекою Мар’яна Суслик наголосила, що В. Чорновіл залишається в нашій пам`яті, живе разом з нами і нині спонукає і закликає нас до дії, Бо він – лідер. Великийлідер – великоїнації. В якостізнайомства з книгами та газетно-журнальнимипублікаціями про В.Чорноволакористувачібібліотекимализмогуоглянутивиставку-персоналію «Незламнийборець за волю України».

 

24 грудня 2017 року

Бібліотека-філія с. Томашівці-1 долучилася   до районної загальносистемної бібліотечної  благодійної акції «Подаруй дитині свято». Подарунок відбібліотекина святі «До села ТомашівцізавітавСвятийМиколай» отрималадитинанапівсиротаТетяна Корж. 

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Грудень 2017
В П В С Ч П С
26 27 28 29 301 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6