Калуська районна
державна адміністрація

Новини


Кожна дитина має право на гідне життя та розвиток

2021.06.22

17 червня працівниками сектору з питань сімейних форм виховання дітей та запобігання дитячій бездоглядності №1 служби у справах дітей райдержадміністрації та начальником відділу соціального захисту та у справах дітей Рожнятівської селищної ради обстежено умови проживання дитини, позбавленої батьківського піклування, жителя с. Нижній Струтин.

18 червня головним спеціалістом служби у справах дітей райдержадміністрації та т.в.о. начальника служби у справах дітей Войнилівської селищної ради обстежено умови проживання дитини, позбавленої батьківського піклування, в с.Довжка.

Приємно зауважити, що для дітей опікуни створили всі належні умови для життя та розвитку. Діти забезпечені всім необхідним для виховання та навчання, одягом, шкільним приладдям та предметами побуту. У будинках чисто та затишно.  

17 червня головний спеціаліст сектору з питань сімейних форм виховання дітей та запобігання дитячій бездоглядності №2 служби у справах дітей  районної державної адміністрації (м. Долина) спільно з працівниками ювенальної превенції Долинського відділення поліції Калуського ВП ГУНП в Івано-Франківській області відвідали дві сім’ї, в яких проживають діти,  які  перебувають в складних життєвих обставинах. Під час обстеження перевірено житлово-побутові умови проживання та виховання дітей, про що складені відповідні акти. З батьками проведені профілактичні бесіди стосовно відповідальності за неналежне виховання дітей, створення відповідних матеріально-побутових та санітарних умов проживання, недопущення вчинення насильства та порушення прав дітей. Також проведено бесіди з дітьми щодо їх поведінки та зовнішнього вигляду.

Під час візиту встановлено, що батьки підтримують належні санітарно-гігієнічні умови проживання дітей. Стосунки між батьками та дітьми налагодилися, мікроклімат у сім’ях покращився.

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Червень 2021
В П В С Ч П С
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3