Калуська районна
державна адміністрація

Новини


Привітання голови Калуської райдержадміністрації Жанни Табанець з Днем Конституції України

2021.06.26

Шановні мешканці Калуського району!

Щиросердечно вітаю вас із державним святом - Днем Конституції України!

Основний Закон увійшов у суспільне життя як головний оберіг державності, демократії і соборності України.

Прийняття Конституції закріпило правові основи країни, її суверенітет і територіальну цілісність, сприяло підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені.

У непростий для нашої держави час, як ніколи раніше, ми розуміємо значимість Основного Закону та осмислюємо відповідальність за кожен власний крок на шляху реалізації ключових його принципів. Конституція України – це той міцний фундамент, на якому будуються взаємовідносини в політичному, економічному, соціально-культурному житті народу. Саме цей документ є запорукою стабільного розвитку та утвердження нашої держави як демократичної, незалежної і цивілізованої у світовому співтоваристві.

У цей знаменний день щиро бажаю вам Божого благословення, суспільної злагоди й миру, родинного щастя, міцного здоров’я, звершення усіх життєвих задумів, невичерпної енергії та творчої наснаги для подальшої плідної праці на благо українського суспільства!

Особливо теплі привітання адресую справжнім захисникам Конституції України – українським  воїнам,  які боронять  незалежність, державний суверенітет та недоторканність наших кордонів від російського окупанта. Дякую українським солдатам, що можемо відзначати 25-ту річницю Конституції у вільній, незалежній, європейській державі.

Нехай демократичні засади, що були закріплені цим надзвичайно важливим документом, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожному громадянину нашої держави. Давайте сподіватися у краще майбутнє та разом створювати нову європейську державу.

Зі святом вас, дорогі друзі!  З Днем Конституції України!

 

Жанна Табанець, голова Калуської районної державної адміністрації

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Червень 2021
В П В С Ч П С
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3