Калуська районна
державна адміністрація

Новини


Світлана Онищук вимагає від голів райдержадміністрацій пришвидшити темпи реалізації програми «Велике будівництво»

2021.07.20

 
 
Завдяки програмі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» на Івано-Франківщині розбудовується транспортна інфраструктура, споруджуються об’єкти соціальної сфери. Це дає змогу розвивати туристичну галузь, яка є пріоритетною для Прикарпаття, адже область має унікальні природні та рекреаційні ресурси. Саме тому сьогодні необхідно терміново втілювати проєкти, передбачені президентською програмою.

На цьому під час наради з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, головами райдержадміністрацій та районних, рад, а також міськими, селищними і сільськими головами акцентувала увагу голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук.

Заслухавши доповідь про стан реалізації програми Президента України «Велике будівництво» на Прикарпатті, керівниця області зазначила, що на сьогодні потрібно акумулювати всі зусилля, щоб своєчасно завершити спорудження об’єктів. Звернулася до голів районних державних адміністрацій із вимогою пришвидшити темпи зведення об’єктів, налагодити співпрацю з керівниками громад і підрядними організаціями.

«Будівництво об’єктів програми – це показник роботи влади. Ми отримали значний фінансовий ресурс для реалізації проєктів, тож повинні забезпечити успішний результат, – наголосила Світлана Онищук. – Якщо ми сьогодні не об’єднаємо зусилля, не налагодимо конструктивну співпрацю з громадами та підрядними організаціями, довіри людей до нас не буде».

Додамо, що у рамках програми «Велике будівництво» на Івано-Франківщині реалізовуються 13 проєктів із будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів соціальної сфери, на які з Державного фонду регіонального розвитку спрямовано понад 197 мільйонів гривень. На даний час роботи ведуться на 11 будівельних майданчиках. Загальна будівельна готовність об’єктів складає понад 65 відсотків.

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Липень 2021
В П В С Ч П С
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31