Калуська районна
державна адміністрація

Новини


Для спортивної Калуської громади зробили справжнє свято: у ліцеях №6 і №10 відкрили воркаут-майданчики і спортмайданчик зі штучним покриттям

Dsc 0078

2021.11.23

Сьогодні, 23 листопада, у Калуському ліцеї №6 відкрили воркаут-майданчик і спортивний майданчик зі штучним покриттям, а в ліцеї №10 – воркаут-майданчик. У заході взяли участь народний депутат України Едуард Прощук, народний депутат України Едуард Прощук, голова Калуської райдержадміністрації Жанна Табанець, депутат обласної ради Назарій Кизимишин, голова міської громади Андрій Найда, секретар міської ради Віктор Гільтайчук, депутати міської ради Віктор Бербець, Дмитро Вальнюк і Богданна Галайда.

Відкриття воркаут-майданчика і спортмайданчика зі штучним покриттям у ліцеї №6 та воркаут-майданчика у ліцеї №10 – це велике свято для спортивної Калуської громади. Завдяки старанням народного депутата Едуарда Прощука залучено близько 3,5 млн грн субвенції з державного бюджету на соціально-економічний розвиток громад. Головною метою даного проєкту було привернути увагу школярів до активного способу життя та змістовного дозвілля. Створення умов для занять спортом дозволить виховувати здорову націю. Завдяки спільним зусиллям влади й громади, школярі та молодь у вільний час віддаватимуть перевагу заняттям спортом на майданчику, тим самим зміцнюючи своє здоров’я.

Відкриваючи захід, народний депутат Едуард Прощук наголосив, що попри складну ситуацію, пов’язану з коронавірусом, у державі загалом та районі зокрема вдалося реалізувати чимало проектів. Народний депутат Едуард Прощук висловив сподівання, що в наступному році буде реалізовано ще більше проектів у сфері освіти, спорту, культури та дозвілля.

«Створення комфортних умов для занять спортом та дозвілля є пріоритетом для влади. Відкриття нових воркаут-майданчиків і спортивного майданчика зі штучним покриттям є цьому підтвердженням. Необхідно впроваджувати нові інфраструктурні рішення та створювати сучасні майданчики для дітей та молоді. Бажаю, щоб на майданчиках завжди відбувалися спортивні турніри, діти займалися спортом та гарно проводили вільний час», – наголосив Едуард Прощук.

«Відкриття нових воркаут-майданчиків і спортивного майданчика зі штучним покриттям у Калуші забезпечить суттєве зростання охоплення дітей і молоді регулярними заняттями фізичною культурою і спортом. Адже спорт є запорукою міцного здоров’я», - підкреслила голова райдержадміністрації Жанна Табанець.

Гості свята оглянули приміщення освітніх закладів, поспілкувалися із педагогічним колективом та керівництвом ліцеїв.

 

 

 

 

 

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Листопад 2021
В П В С Ч П С
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4