Калуська районна
державна адміністрація

Новини


Богдан Футерко: Проєкт «Схід-Захід: журналістський обмін» - це можливість поглибити співпрацю між медійниками Івано-Франківщини та Донеччини

13

2022.01.12

Таку думку під час засідання «круглого столу» у форматі онлайн-зв’язку між Прикарпаттям та Донеччиною висловив заступник голови обласної державної адміністрації Богдан Футерко.

Зазначимо, що проєкт «Схід-Захід: журналістський обмін» реалізовується за ініціативи ГО «Прикарпатська інформаційна корпорація» у тісній співпраці з Івано-Франківською та Донецькою обласними державними адміністраціями. Він передбачає проведення престурів для представників засобів масової інформації обох регіонів, засідання «круглого столу» для державних органів, журналістів і громадянського суспільства, створення онлайн-платформи, яка підтримуватиме міжрегіональну співпрацю та організацію міжрегіонального телевізійного форуму.

На переконання Богдана Футерка, проєкт допоможе об’єднати регіони, зруйнувати стереотипи щодо відмінностей областей та продемонструвати здобутки, традиції й напрацювання у різних сферах соціально-економічного та культурного життя.

«Існують стереотипи, що західна і східна частини України є різними, однак, як показує практика, між нами багато спільного, зокрема, здобутків, напрацювань та досвіду, якими ми можемо ділитися одні з одними, - наголосив Богдан Футерко. – Між Прикарпаттям та Донеччиною уже побудовані «мости» співпраці. Тож, у майбутньому нам необхідно підтримувати та поглиблювати наше співробітництво, гуртуватися і ділитися досвідом та переймати кращі практики у наших колег».

Під час засідання присутні, серед яких було й чимало представників засобів масової інформації, поділилися враженнями від співпраці і окреслили перспективи роботи. Зокрема, йшлося про організацію престуру для журналістів. Зазначалося, що вже наприкінці січня прикарпатські медійники зможуть відвідати Донеччину, щоб на власні очі побачити родзинки регіону, ознайомитися зі здобутками краю. Натомість донецькі журналісти у лютому відвідають Івано-Франківщину.

Більше фото за посиланням.




<<< Повернутись в розділ
Календар
Січень 2022
В П В С Ч П С
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5