Калуська районна
державна адміністрація

Новини


Керівники служб у справах дітей району взяли участь у Форумі «Громада – для дітей, діти – для громади»

1

2022.08.29

26 серпня в Івано-Франківську відбувся обласний Форум «Громада – для дітей, діти – для громади», в якому взяли участь керівники служб у справах дітей райдержадміністрації, міських, селищних та сільських рад Калуського району. Форум організований громадською організацією «Асоціація працівників сфери захисту дітей Прикарпаття».  У форумі взяли участь заступник директора департаменту з питань захисту прав дітей та забезпечення стандартів рівності Нацсоцслужби, керівники служби у справах дітей та департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, головного управління Нацсоцслужби в Івано-Франківській області, представники обласної прокуратури, ювенальної превенції, регіонального  Представника парламенту з прав людини, філії Центру пробації в Івано-Франківській області.

На форумі розглянуто актуальні питання щодо захисту прав та законних інтересів в громаді: нові реалії сьогодення, становища захисту прав та інтересів дитини в територіальних громадах Прикарпаття,  розвитку сімейних форм виховання дітей  в територіальних громадах, здійснення державного контролю за дотриманням вимог законодавства з питань захисту прав дітей в Івано-Франківській області, завдання і функції прокуратури на різних етапах застосування законодавства щодо захисту прав дітей, створення безпечного середовища для дітей в умовах воєнного стану.

Підчас Форуму наголошено на об’єднанні всіх зусиль органів місцевого самоврядування, виконавчої влади та громадськості щодо соціального захисту та підтримки дітей в умовах воєнного стану. Адже  дружня до дитини громада – це запорука безпеки, стабільності та добробуту.

 

 

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Серпень 2022
В П В С Ч П С
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3