Калуська районна
державна адміністрація

Новини


Про «Гвардію наступу» йшлося у Калуській громаді

1

2023.02.28

Триває набір добровольців у рамках проєкту «Гвардія наступу» для посилення сил оборони України і якнайшвидшого вигнання ворога.

Сьогодні рекрутери «Гвардії наступу» провели інформаційну кампанію у ТОВ «Кондитерська фабрика «Східні ласощі» та Пійлівському старостаті.

У заході взяли участь працівники профільних структурних підрозділів райдержадміністрації, представники сільської ради, представники Нацполіції, Національної гвардії і районного центру комплектування та соціальної підтримки.

Обговорено питання рекрутингової кампанії «Гвардії наступу».

Нагадуємо, що Міністерство внутрішніх справ України формує штурмові бригади Нацгвардії, Нацполіції та ДПСУ – «Гвардія наступу» і запрошує добровольців приєднуватися. Головне завдання цих військових формувань – визволяти українські землі й вибити ворога з наших територій.

Особливістю процесу формування є те, що добровольці можуть самостійно вибирати в якій бригаді хочуть служити, звернутися до Центру надання адміністративних послуг й оформити всі необхідні документи або подати анкету онлайн.

У структурі Національної гвардії формуються шість штурмових бригад: «Азов», «Буревій», «Кара-Даг», «Рубіж», «Спартан» та «Червона Калина».

Усі спеціальні підрозділи Нацгвардії, Нацполіції та Держприкордонслужби підпорядковуються керівникам відповідних структурних підрозділів у структурі МВС, але діють у повній координації із тими оперативними командуванням Збройних сил України, у зоні відповідальності яких вони воюють.

Щоб заповнити анкету кандидата: переходьте на сайт https://storm.mvs.gov.ua/.

Захист суверенітету країни – це обов'язок кожного! 
Тому закликаємо стати на захист справедливості та добра, в складі бойових військових частин або добровольчих формувань!

 

 

 

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Лютий 2023
В П В С Ч П С
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4