Калуська районна
державна адміністрація

Новини


Міжнародний Медичний Корпус задекларував наміри про співпрацю у Калуському районі

111

2023.02.28

Вони не стоять осторонь чужої біди... Приємно, що міжнародні організації продовжують підтримувати внутрішньо переміщених осіб людей, які вимушено покинули власні домівки через бойові дії.

Сьогодні голова РДА Жанна Табанець зі своєю заступницею Ярославою Гасяк зустрілася з представниками Міжнародного Медичного Корпусу (International Medical Corps) та обговорила напрямки співпраці.

Ціль організації – допомога внутрішньо переміщеним особам, які постраждали внаслідок російської агресії, та жінкам, матерям з дітьми. International Medical Corps готовий працювати у різних напрямках: передача гуманітарної допомоги, ремонт прилистків, доступ до медичних товарів та послуг, психосоціальної підтримки, умов побуту, санітарії. Усе це та багато іншого забезпечують фахівці Міжнародного Медичного Корпусу. Також Міжнародний Корпус готовий проводити спільні заходи, тренінги, дозвілля дітей тощо. Чимало заходів будуть проведені з метою протидії домашнього насильства, гендерної рівності, надання психологічної і соціальної допомоги та ін.

Зі свого боку, голова РДА Жанна Табанець засвідчила свою підтримку та сприяння у реалізації усіх соціальних проєктів, які будуть впроваджуватися у районі. Співпрацюючи із міжнародними благодійниками, громадськими організаціями, органами місцевого самоврядування, ми робимо усе, щоби Калуський район був гостинним прихистком для ВПО. За весь період район прийняв понад 32 тис. внутрішньо переміщених осіб. Наразі у нашому районі проживає понад 12 тис. ВПО.

Щира вдячність нашим міжнародним партнерам за підтримку у такий складний для нашої держави час! Ваша робота – вияв турботи і поваги до людей, котрі вимушено покинули свої домівки тікаючи від війни.

Спільно зможемо все. Разом – до Перемоги!

 

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Лютий 2023
В П В С Ч П С
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4