Калуська районна
державна адміністрація


У Калуському районі відзначили День рятівника

15

2021.09.17

17 вересня своє професійне свято по всій Україні відзначають люди, які вмілими та професійними діями визволяють з біди тисячі людей, рятуючи найцінніше – людське життя. День рятівника об’єднує людей мужніх, сильних та відважних, які готові прийти на допомогу всім, хто опинився у біді, запобігти і ліквідувати наслідки надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захистити здоров’я і життя людей, надати необхідну допомогу постраждалим.

Державна служба з надзвичайних ситуацій України має найвищий рівень довіри населення. І це не простий рейтинг, це рівень самопожертви, яку проявляють рятувальники під час виконання свої службових обов’язків.

Напередодні Дня рятівника у колективі Калуського районного відділу ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області відбулося урочисте зібрання.

Вітаючи рятувальників з професійним святом, голова РДА Жанна Табанець наголосила на винятковому значенні та важливості місії, що вони виконують, ризикуючи власним життям.

«Відзначення Дня рятувальника є державним визнанням неоціненного внеску людей сильних духом, котрі з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії, цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги. Від вашої щоденної роботи залежить спокій, безпека жителів Калуського району», - підкреслила голова РДА Жанна Табанець.

За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, активну життєву позицію та з нагоди Дня рятівника грамотами районної державної адміністрації та районної ради нагороджено кращих працівників.

Зі святом своїх колег привітав і начальник Калуського районного відділу ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області Василь Микитин, який подякував за відданість справі, побажав колегам всіляких гараздів, побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів служби 101 та вручив грамоти.

Дякуємо рятувальникам Калуського району за наш спокій, який вони охороняють сім днів на тиждень, двадцять чотири години на добу. Дякуємо!

 

 

 




<<< Повернутись в розділ
Календар
Вересень 2021
В П В С Ч П С
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2